Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Skjær den i tynne skiver og pynt med for eksempel litt salat, svisker, aprikos, agurk og tomat.
Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.
Vil du kotelettene et skikkelig løft er denne oppskriften med både raita og mangosalsa midt i blinken.
Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.
La kotelettene og grønnsakene få en halv liter med eplesider over seg mens alt ligger i stekepannen. Det blir godt, kan vi love.
Alle har vel spist tørre og seige svinekoteletter. Følger du vår oppskrift blir du garantert fornøyd.
Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier.
Fennikel har sterk lukt og aromatisk smak som kan minne om lakris eller anis. Fruktkjøttet er sprøtt og saftig. Fennikel passer godt sammen med strimlet svinekjøtt.
Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.