Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.
Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.
En skikkelig festmeny har alltid en forrett. Vi foreslår gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles.
Burgeren blir ekstra god med kjøtt av skogens konge. Prøv denne lettlagete oppskriften: Elgburger med grønnsaker og tyttebær.
Her er en enkel oppskrift på hvordan du får mye smak ut av det deilige kjøttet.
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
En reinsdyrgryte med reinskav, sopp og løk er som skapt for kalde dager.
Ytrefilet av reinsdyr er fantastisk mørt og smakfullt, og noe av det mest eksotiske og eksklusive vi kan by på her i landet. Men det behøver ikke være komplisert for det.
Enkel og god oppskrift på tradisjonell finnbiffgryte med viltkjøtt.
Flatbiff av rein er mør og smakfull. Kjøttet er nesten krydret fra naturen sin side. Server den med poteter, brokkoli og en deilig tyttebærsaus.
Lag en deilig og enkel viltgryte med reinskav. Det tar ikke mer enn en drøy halvtime.