Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Til kyllinglårene skal du servere charmoulasmør. Ikke hørt om det? Vi viser deg hvordan du lager det. DU garantert fornøyd.
Kalkunfilet er en super ingrediens til et smaksrikt måltid. Her i en litt friskere tolkning, men like fullt med en god rødvinsaus til.
En smakfull kyllingrett som denne er sikkert noe du og dine vil ha flere ganger.
Kylling som schnitzel med urter og krydder i massevis blir både saftig, smaksrikt og vårlig.
Disse kyllinglårene lager seg selv i ovnen, server med pasta eller poteter til
Tortillas fylt med så mye godt som her er et vellykket alternativ til taco.
Med denne oppskriften på kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid som også kan nytes på en hverdag.
Denne lekre retten passer til så vel jul som nyttår og andre vinterlige festligheter.
Selvfølgelig skal du helsteke kalkunene. Her er det tilbehøret som gjør det den store forskjellen. Du skal nemlig lage både syltet løk og potetgrateng.
Kyllingfileten pakker du inn i litt butterdeig med litt grønnsaker. Deretter lager du den nydelige madeirasausen.
Når du legger en bulgur- og urteblanding under skinnet på kyllingen, blir den ekstra saftig.