Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Finn frem leirgryta og la den komme til heder og verdighet igjen. Gi den et besøk med kylling og andre godsaker. Dermed har du et måltid som nesten lager seg selv.
Denne retten kan du servere som snacks eller som middag med en god salat og guacamole ved siden av. Retten er på bordet etter en halvtime.
Dette er en herlig thairett med stekte nudler og kylling, og er en av de mest kjente thairettene, her i en noe fornorsket utgave.
Hønsefrikassé er god, norsk tradisjonsmat som det tar vanligvis lang tid å lage. Vi har jukset litt, og lager frikassé med kyllingfilet som er ferdig på under 30 minutter.
Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Kylling og ramsløk er nydelig sammen med og blir enda bedre med denne dipen.
Det tandre, men saftige kyllingbrystkjøttet får her smaksrikt følge fra søtpotet og rødvinskokte pærer.
En deilig kyllingsalat som du garantert vil lage flere ganger. Den er rask å lage.
Lag et deilig smørbrød med lun kyllingfilet og pesto. Fungerer som lunsjrett eller en lettere middag.
Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, kjøttpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1 - 2 - 3.
Denne retten med marinerte kyllingbryst kommer du garantert til å lage flere ganger.
Lag en meksikanskinspirert gryte som ikke smaker taco. En deilig kalkungryte gjøre susen. Dessuten veldig rask å lage.