En klassiker fra Thailand lager du lett hjemme.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En thaiinspirert rett med and signert Terje Ommundsen på Plah er utmerket søndagsmiddag. Her er den velprøvde oppskriften.
Disse kyllinglårene lager seg selv i ovnen, server med pasta eller poteter til
Denne retten må du prøve. Når kyllingen får besøk av parmesan blir retten uimotståelig.
Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Marinerer du den i pasjonsfrukt blir du griillkonge.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av så vel kalkun som grønnsaker.
Pekingand eller Crispy duck er en deilig rett med mange spennende smaker, og med den møre og sprø anden får du et festmåltid.
Det er ingen grunn til å ikke spise kalkun hele året. Spesielt siden kalkunfilet er så lett å få tak i. Saftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er et bevis.
I denne salaten er det kylling og den pikante dressingen som spiller hovedrollen. Med god hjelp av mango og krydderurter.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
Her får den italienske klassikeren en deilig vri. For kylling gjør like god nytte som kalv. Resten av susen er det en boks tunfisk som sikrer.
Saftig kyllingkjøtt som med ferske smakfulle rotgrønnsaker det er hva du må prøve. Forsøk denne metoden med å posjere den i god kraft.
Du er sikkert vant til steke kyllingfileten. Med denne oppskriften skal du koke den. Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull, deilig kraft som blir til en utmerket saus.
Du må prøve denne lett lagde rette med ragu - altså saus/gryte - med tomater og andelever - og gjerne litt sopp om du har. Det smaker himmelsk.
Kyllinglår og ovnsstekte poteter som bader i en hjemmelaget chilisaus er rock'n roll i all sin enkelhet. Ha gjerne en salat på lur.