Delikat kyllingkjøtt og myk sommerkål med spekesinke og kål til er en perfekt match. Prøv denne oppskriften.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Delikat kyllingkjøtt og myk sommerkål med spekesinke og kål til er en perfekt match. Prøv denne oppskriften.
Det er ikke vanskelig å gjette seg til hvor denne retten har sine røtter. Med dippen vi foreslår for deg blir det skikkelig heftig smak.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve.
Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Marinerer du den i pasjonsfrukt blir du griillkonge.
Denne retten må du prøve. Når kyllingen får besøk av parmesan blir retten uimotståelig.
Kyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Her er det kombinasjonen av sprøstekt skinn og saus som er viktigst.
Helstek kyllingen med urter og mascarpone som en mild kremet friskost laget av creme fraiche og fløte.
Denne retten er alltid velkommen på bordet.Sammen med sesongens lekre grønnsaker blir kyllingen til det rene luksusmåltidet
Til dagens middag bruker du vakuumpakket kalkunfilet. Men denne retten er super også som tillegg til nyttårskalkunen eller å lages dagen etter av restene etter festen.
Kyllingfilet er godt. Lag en rett med pasta og ertepesto. Alt klart på 30 minutter.
Denne deilige retten med kylling er kreert av den kjente kjøkkensjefen Dag Tjersland.
Kalkunfilet gjør at denne store fuglen med det anvendelige kjøttet kan nytes hele året. Kjøttet er veldig magert og må tilberedes med forsiktighet. Som i dette tilfellet hvor den får trekke i en smaksrik kraft til perfekt kjernetemperatur.
Det er på sin plass med et skikkelig festmåltid denne fredagen, og hva passer vel bedre enn kalkun?
Å marinere kyllingen med tyttebær er ikke hverdagskost, men kan fort bli det.
Er du lei av fet mat skal du prøve denne kyllingretten. Den har faktisk smak av jul, men kan nytes hele året.
Dette er en klassisk kyllingoppskrift du bare må prøve, for har du først smakt den, er du solgt, de 40 hvitløksfeddene til tross.
Det tandre kyllingkjøttet får ekstra drahjelp av bacon i denne retten. Grønnsakstallerkenen kan du sette sammen akkurat som det passer deg.
Schnitzel eller snitsel - det er liksom mer schwung over den første versjonen. Uansett er dette en rett du ikke skal overlate til kjøttprodusentene, men lage selv. Her er en oppskrift med kalkun.
Her har du en knasende sprø og fargerik salat som passer godt til kyllingen.
Du skal fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker den inn spekeskinke og legger dem på grillen.
I en travel hverdag er kylling et godt valg. Samtidig som den er en sikker vinner som hele familien vil sette pris på. Prøv kylling med couscous- og eplesalat.