Du er sikkert vant til steke kyllingfileten. Med denne oppskriften skal du koke den. Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull, deilig kraft som blir til en utmerket saus.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Du er sikkert vant til steke kyllingfileten. Med denne oppskriften skal du koke den. Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull, deilig kraft som blir til en utmerket saus.
Ferdigkokte kikerter bør alltid finnes i kjøkkenskapet. Dermed har du til en hver tid en basis for en rask middag som både er smaksrik, rimelig og supersunn. Kikerter er så proteinrike at de kan erstatte kjøtt - i tilfelle du ønsker en kjøttfri middag.
Du må prøve helstekt rype. Med pastinakkpuré og trøffelsjy bli det en herlig søndagsmiddag.
En thaiinspirert rett med and signert Terje Ommundsen på Plah er utmerket søndagsmiddag. Her er den velprøvde oppskriften.
Saftig kyllingkjøtt som med ferske smakfulle rotgrønnsaker det er hva du må prøve. Forsøk denne metoden med å posjere den i god kraft.
I denne retten får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili og couscous.
Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret.
Skal du lage noe godt veldig fort kan du kjøpe ferdig grillede kyllinglår eller legge de ovnen som i denne oppskriften. Uansett skal du bruke tilbehøret.
Her er det både spinat og pesto som gjør grillkyllingen ekstra smaksrik.
En gryte du ikke kommer til å angre på at du lager. Mange deilige ingredienser deriblant brandy.
Calvadossausen lages av eplejus, hønsebuljong, fløte - og en liten skvett calvados som setter en fin spiss på smaken. Har du ikke calvados kan du like gjerne bruke konjakk.
Disse lettlagete Burritosen med kyllingfilet er fylt med så enkle ingredienser at også familiens yngste kan fikse middagen.
Kyllingrull med blomsterkål, eller kalettes, en ganske ny kåltype i grønnsakshyllene, smaker himmelsk. Du kan selvsagt bruke grønnkål eller rosenkål.
And er danskenes favorittrett på julaften, men denne retten kan nytes i hele julesesongen og lenge etter det.
Laab (Larb, Lahb, Larp eller Laap) er en thailandsk klassiker med malt kjøtt som serveres i friske kålblader. Laab moo er med svin og laab gai er med kylling.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Lager du sprøstekte kalkunstrips med smak av taco, har du alt det en rett trenger for å tilfredsstille behovet for kos og avslappet middagstemning. Urtedressingen gjør susen.
Salat med andebryst er deilig. Enda bedre blir det hvis du legger til alle disse godsakene.
Du må prøve denne lett lagde rette med ragu - altså saus/gryte - med tomater og andelever - og gjerne litt sopp om du har. Det smaker himmelsk.
Lekrere nyttårsmiddag skal du lette lenge etter. Saftig og mør andeconfit setter kalkunen i skyggen en hver dag.
Når du lager kalkunbrystet slik som i denne oppskriften kan du glede deg til resultatet. Alle rundt bordet vil juble.