Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Helstekt kylling er en skikkelig festrett og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
En pose bearnaisesaus kan være en god basis for saus til kylling. Bland pulveret med vann, crème fraîche, eple og chili. Server med brokkoli og ovsbakt søtpotet.
Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.
Denne klassikeren med kjøttfull kylling og kremet morkelsaus serveres ofte i Jura og til de lokale vinene.
Murgh Roghni som kyllingretten heter i India, hvor den kommer fra er en sterk chilirett, der chili understreker smaken på hovedingrediensen og øker den samlete aroma. Den stammer fra Mughaltiden da India var muslimsk.
Denne retten heter Murgh musallam som er en del av Mughlai-kjøkkenet en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske.
I denne oppskriften får kyllingen smak av norsk eplemost og litt chili.
I en travel hverdag er kylling et godt valg. Samtidig som den er en sikker vinner som hele familien vil sette pris på. Prøv kylling med couscous- og eplesalat.
Saftig kylling på en smaksrik salat er som skapt for å skape god stemning rundt bordet.
Ris kokt i kokosmelk får en deilig, eksotisk smak som passer godt til kylling. Stekt ananas med kokos setter prikken over i-en.