Kylling og ost er ikke kun en lekker kombinasjon - det er dessuten en utrolig lettlaget rett.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kylling og ost er ikke kun en lekker kombinasjon - det er dessuten en utrolig lettlaget rett.
Når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde - her med kylling, sopp, chorizo og krabbe.
Når kylling fylles med ost og serveres med en fyldig saus, kan du halvere mengden kjøtt. Det kommer godt med på alle måter.
Lag deg noen lekre kyllingspyd. Med litt marinade og en kreolsk tomatsaus blir denne middagen kanskje forvandlet til en spennende opplevelse for deg og dine.
Lag en frisk og smakfull kyllingsalat. Frisk nettopp fordi det her er masse appelsin. Smaken balanseres selvsagt med andre deilige ingredienser.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
En kyllinggryte som i Kashmir, der hvor Nord-India og Nord-Pakistan møtes, er full av varme og aromatiske kryddere.
Denne kyllingcurryen henter inspirasjon fra Myanmar.
Sterkt og søtt dominerer denne retten som er en super måte å løfte det litt anonyme kylllingkjøttet på. I god karibisk tradisjon.
Prøv denne retten på japanske grillspyd med kyllingfileter. Vi kan love deg spennende smaker.
Dette er en nydelig kyllinggryte. Sausen i gryteretten lages av hermetiske tomater som smakes til med litt vin, løk og oregano.
Helstekt kylling med sennep og honning er inspirert av det israelske kjøkken. Aubergine, grillet paprika, mandler og hvitløk gjør det til et ordentlig smakfullt måltid.
Kyllingfileten pakker du inn i litt butterdeig med litt grønnsaker. Deretter lager du den nydelige madeirasausen.
Hva du pakker inn fileten i under butterdeigen, kan varieres nærmest i det uendelige. Apéritif foreslår kyllinglevermousse som alternativ smakstilsetning til ost. Det gir retten en langt kraftigere karakter.
Tandoori er en klassisk indisk rett. Med kyllinglår, massevis av gode krydderier og en herlig marinade blir dette et spennende måltid.