Tagliatelle, som du får kjøp ferdig, smaker kjempegodt sammen kylling og pesto. Følg den enkle oppskriften og middagen er på bordet på 20 minutter.
Tagliatelle, som du får kjøp ferdig, smaker kjempegodt sammen kylling og pesto. Følg den enkle oppskriften og middagen er på bordet på 20 minutter.
Pizza fire årstider quattro stagioni er en av de mest populære kombinasjonene. Med denne vegetarutgaven er det ingen som tenker at den er uten skinke.
Dette er en pizza som både store og små vil sette pris på. Pølser og ananas slår aldri feil. Her er den enkle oppskriften.
Denne pizzaen smaker herlig. Det vil du oppleve etter å ha smakt den. Vi er overbevist om at det ikke blir siste gangen du serverer denne.
Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus på pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.
Vegetarmat er i tiden, med grønt, lett og mange spennende smaker. Forsøk denne hjemmelaget grønnsakpizzaen.
En pakke pitabrød blir enkelt og raskt til porsjonspizzaer. Toppingen velger du selv. Hva med Pitapizza med biffstrimler?
En utrolig mettende og god pai med laks og poteter. Bruk fersk eller frossen laks, og/eller rester av røkt laks.
En fyldig pai som dette trenger ikke verken kjøtt eller noe ved siden av.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Mozzarella, tomat og basilikum - selveste Caprese-salaten, får her følge av pasta og pesto - og det er en ny favoritt.
Maqluba eller maklouba serveres ofte opp-ned slik at det dannes et attraktivt mønster, men smaken blir like god om det visuelle mislykkes. Den skal imidlertid ikke røres i underveis for at alle de gode smakene skal smake sammen.
Dette er ekte italiensk pizza med sprø bunn, men krever noe tid å forberede. Denne er stekt på grillen, men kan også stekes i ovn.
En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.
Tomatsaus med ansjos er en klassiker fra Italia som brukes både til pasta og pizza.
Båndpasta, tagliatelle, er for mange den optimale pastaen. Slik lager du den enkelt selv.
Enkel pastarett med pølse og nydelig lett syrlig saus med crème fraîche.
Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til brokkoli og tomat. Så har du middag eller lunsj.
Selv om de fleste nok vet at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk, ender den alt for ofte opp slik. Prøv tomatsei med pasta.
Hvem kan motstå pasta med pesto? Her har du enkle oppskriften som tar deg under 20 minutter får maten står på bordet.