Mafaldine og reginette er ruglete brede pastabånd som er ekstra dekorative i en enkel rett som denne. Du kan lage retten med tagliatelle eller vanlig spagetti.
Mafaldine og reginette er ruglete brede pastabånd som er ekstra dekorative i en enkel rett som denne. Du kan lage retten med tagliatelle eller vanlig spagetti.
Spaghetti Vongole er en italiensk klassiker som smaker av deilig frisk sjø. Denne oppskriften benytter seg av norske hjerteskjell og blåskjell til fordel for italienske vongoleskjell. Den gode smaken bevares og i løpet av kort tid lager du en pastarett som virkelig imponerer.
En deilig ostepai er alltid vellykket å servere gjestene og denne er svært enkel å lage
Det går fint å bytte ut siken med annen fisk. For eksempel røye, ørret eller laks.
Amatriciana er en klassisk tomatsaus med chili og pancetta eller guanciale (svinekjake) fra Amatrice i fjellene nord for Roma.
Slike pastaretter er alltid populære, spesielt når du tenger noe godt og mettende på kort tid.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
En veldig rask og velsmakende pastarett som ikke trenger kjøtt for å tilfredsstille smaksløkene.
Denne salaten er veldig anvendelig. Du kan spise den til middag, ha den med på tur eller servere den til lunsj. Dessuten er den veldig rask å lage.
I denne paien har vi brukt reven gulrot, sellerirot og kålrot. Har du andre rotgrønnsaker, så bruk dem. Server gjerne en grønn sprek salat til.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.
Denne pastasalaten er inspirert av det greske kjøkken og vil raskt bli en middagsfavoritt for hele familien.
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Når du kombinerer pasta med ost og sjampinjong, kan det ikke bli annet enn veldig godt.
Deilig pastasalat med ost som passer godt som en lett hverdagsmiddag eller til lunsj.