Casarecce er en søritaliensk pastatype som er en rullet makaroni. Den er perfekt i oppskrifter med saus.
Casarecce er en søritaliensk pastatype som er en rullet makaroni. Den er perfekt i oppskrifter med saus.
Lag deg en deilig pastarett. Lasagne med bolognese er enkelt å tilberede og du får med oppskriften på ostesaus også.
Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.
Selv om Margherita er en svært enkel pizza med sine få ingredienser, er den kanskje litt vanskelig å få til. Dette klarer du fint, bare følg oppskriften nøye.
En deilig rett der tomatene spiller hovedrollen og pastaen passer utmerket til når den får følge med når de røde er ferdige i ovnen.
Pasta er manges favoritt. Ikke behøver du bruke kjøtt for at det skal bli godt heller. Det er denne oppskriften er godt bevis på når du legger til broccolisaus.
Så enkelt og så godt kan en pastarett uten kjøtt smake.
Her oppskriften på en calzone der oregano er med på å heve smaken som du og dine garantert vil sette pris på. Du lager den på tre kvarter
Denne pizzasausen er herlig enkel og smaker himmelsk av tomat og basilikum.
Ingenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Du starter med det enkleste av alt, pizzadeig. Gode forslag til pizzatoppinger får du også.
Dette er en pizza du må prøve. Med parmaskinke blir den rett og slett en nytelse. Her er oppskriften.
Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og legger til skjørost. Denne oppskriften gjør deg til kjøkkenhelt.
Slik lager du enkelt din egen hjemmelagde pizza. Det er raskere enn du tror og smaker langt bedre enn de du får kjøpt på supern.
Pizzasnurrer er noe barna vil elske. Vi ser ikke bort ifra at også de voksne får lyst i å knabbe en og annen.
Her er oppskriften på pizzasnurrer med ekstra mye smak. Du kan lage pizzadeigen selv eller kjøpe den ferdig. Vi foreslår at du lager den selv. Her er oppskriften på det hele.
Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Jordlig og aromatisk sopp møter røyket bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften, som kalles "tømmerhuggerens pasta" på italiensk.
Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir ravioli med steinsopp ekstra godt.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Noen oppskrifter ser veldig kompliserte ut mens denne egentlig er ganske enkle. Prøv denne lasagnen med laks, asparges og gulrøtter.