Er du glad i pai da er paien med cottage cheese noe du bør prøve.
Pizzaen blir superenkel og ikke minst ekstra eksotisk med reinskav, oregano og granateplefrø.
Røkelaks og tagliatelle er kjapt å lage og skikkelig hverdagsmat. Du server retten i løpet av 15 minutter.
Er det noe franskmennene virkelig kan, så er det å lage god quiche, og det smaker godt så vel til hverdags som til festlige anledninger.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Har du lyst på en lasagne, og vil ha en rett med litt fart i skal du lage cannelloni med chili og cottage cheese. Setter smaksløkene garantert i gir.
Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.
Fylte pastaputer er manges redning til middag. De blir ekstra gode om de gratineres. Denne retten kan også lages med rester av pasta.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått følge av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Den klassiske amerikanske pastaretten mac 'n cheese er virkelig kosemat. En favoritt blant både voksne og barn.
Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.
Du kjenner sikkert den klassiske franske paien fra før - prøv denne smakfylte meksikanske varianten.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Denne pastaretten er en vegetarisk utgave av pasta florentine som har makaroni, ostesaus og spinat som basis.
Puttanesca er en tradisjonell italiensk pastarett med en saus av knuste tomater, olivenolje, hvitløk, oliven, kapers og ansjos.
Denne paien er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping.
Så enkelt lager du en pastarett med mange gode smaker av sennep, dill og laks.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Denne enkle, lettlagede, klassiske pastaretten får alle til å drømme om Italia. Og så lager du den så lett selv.
Dette er en vri på klassikeren pasta Alfredo. Følg den enkle oppskriften. Den kan fint lages med bare fløte og parmesan.
Pasta, smør, ost og pepper er alt du trenger for å lage denne klassiske romerske pastaretten.