Makrell kan med fordel brukes sammen med en rask tomatsaus på pasta. Må prøves.
Makrell kan med fordel brukes sammen med en rask tomatsaus på pasta. Må prøves.
Denne pizzaen er akkurat så deilig som det du kan få den. Selvsagt kan du variere med både underlag så vel som ingredienser.
Denne retten heter spaghetti alla Carrettiera i Italia.Uttrykket alla carrettiera betyr som kjerrekuskene lager den. Romerne påstår at de oppfant denne retten, men det gjør også napolitanerne og sicilianerne.
Har du fylt skap og fryseboks med sopp, er det på tide å begynne å bruke den. Pai er en perfekt måte å få avsetning på fangsten.
Spagetti liker både store og små. Setter du til kylling og blåskjell får du et måltid du kan servere til hverdags som til fest. Her er oppskriften.
Mafaldine og reginette er ruglete brede pastabånd som er ekstra dekorative i en enkel rett som denne. Du kan lage retten med tagliatelle eller vanlig spagetti.
Spaghetti Vongole er en italiensk klassiker som smaker av deilig frisk sjø. Denne oppskriften benytter seg av norske hjerteskjell og blåskjell til fordel for italienske vongoleskjell. Den gode smaken bevares og i løpet av kort tid lager du en pastarett som virkelig imponerer.
En deilig ostepai er alltid vellykket å servere gjestene og denne er svært enkel å lage
Det går fint å bytte ut siken med annen fisk. For eksempel røye, ørret eller laks.
Amatriciana er en klassisk tomatsaus med chili og pancetta eller guanciale (svinekjake) fra Amatrice i fjellene nord for Roma.
Slike pastaretter er alltid populære, spesielt når du tenger noe godt og mettende på kort tid.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
En veldig rask og velsmakende pastarett som ikke trenger kjøtt for å tilfredsstille smaksløkene.
Denne salaten er veldig anvendelig. Du kan spise den til middag, ha den med på tur eller servere den til lunsj. Dessuten er den veldig rask å lage.
I denne paien har vi brukt reven gulrot, sellerirot og kålrot. Har du andre rotgrønnsaker, så bruk dem. Server gjerne en grønn sprek salat til.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.