Dette er en pizza barna vil elske. De kan legge på hva de har lyst på. At de blir veldig fornøyd kan vi garantere.
Dette er en pizza barna vil elske. De kan legge på hva de har lyst på. At de blir veldig fornøyd kan vi garantere.
Her er pizzaen som hele familien vil elske. Dessuten er hjemmelaget bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Du blir en pizzakokk det blir etterspørsel etter.
Manakish eller manakeesh er det selvsagte midtpunkt i en libanesisk meze - småretter som start på et større måltid eller et måltid i seg selv.
Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.
Pizza er lettvint. Spesielt hvis du slipper å bake pizzabunnen. Kjøp en pakke med tortilla og prøv noe nytt. Retten er ferdig på 10 minutter.
Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.
En pizza med søtere topping er perfekt som kveldskos.
Toscana er ikke pizza-land, men de kan varte opp med pizza med mye smak - som her med både trøffel og sopp.
La seien få følge med pasta, tomat og basilikum. Du lager det hele på 20 minutter.
Denne retten kan lages enten med store pastaskjell eller ferdig-tortellini fra butikken.
Denne sicilianske pastaretten er som skapt for den som elsker smaken av ekte pistasjnøtter.
Dette er en tradisjonell italiensk pastarett. Her er oppskriften.
Denne pastaretten kickstarter den første adventsuka. Og en god avkobling fra alle julesmaker. Smaksrik, men ikke alt for mettende.
Denne enkle pastasalaten er deilig som lett lunsj, eller som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk
Raskere enn dette klarer du neppe å lage en pizza. En bagett, litt kjøttsaus og litt ost. Sett den i ovnen. Om 15 minutter kan du spise
Pastamiddagen blir ekstra smaksrik med denne oppskriften som fint kan lages uten kjøtt, se alle tipsene til variasjon.
Taglioni er en type tagliatelle, bare skåret mye tynnere, som spagetti. Men du trenger ikke pastamaskin for å få til retten. Bare en kjevle og hender. Og selvfølgelig soppsaus.
En pastarett som dette strutter av sunnhet og gode smaker.
Dette er en vri på en italiensk klassiker kalt pizza quattro stagioni - hvit for den er uten tomat. En steinplate i bunnen av stekeovnen gir perfekt forhold for pizzabunnen.
Denne retten heter Orecchiette con Acciughe e Broccoli i Italia hvor den kommer fra.