Nesle høres mye hyggeligere ut enn brennesle, men det er akkurat det samme. Og dette forhatte ugresset er altså en viktig ingrediens i denne paien sammen med deilig ost.
Nesle høres mye hyggeligere ut enn brennesle, men det er akkurat det samme. Og dette forhatte ugresset er altså en viktig ingrediens i denne paien sammen med deilig ost.
Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Chèvrepizza, en pizza bianco med smaksrik chèvre, kremet ricotta, søte pærer og fiken toppet med hasselnøtter og lys karamellsirup. Som kveldskos eller dessert.
I den italienske fjelllheimen er kosten dominert av potet, smør, ost og hvitløk. Pizzoccheri er med pasta laget av bokhvetemel og dermed ekstra smaksrik.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.
Denne sausen skal serveres med vanlig hvit pasta, så det røde (tomat og bacon), grønne (erter) og hvite utgjør tricolore, de tre fargene i det italienske flagget.
Lettlaget og fargerikt måltid som tar i bruk det du har i skapene eller fryseren, inkludert rester.
Denne gresskar-terten er ikke bare skikkelig god, men ser også lekker ut om du lager topper av marengsen.
Denne oppskriften på mac & cheese inneholder øl og både varmer sjelen og metter magen. Prøv den om du vil imponere vennene dine, og husk å servere øl ved siden av.
Capelli d`Angelo er tynn pasta. Du kan bruke spagetti. Deilig til hummer
Pastaretter er for mange førstevalget når lettvinte middager skal på bordet. Dagens variant er imidlertid ikke blant de vanligste.
Verdens enkleste pastarett er proppfull av smak takket være den italienske ansjossausen, colatura di alici.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Røkelaks kan brukes til så mangt og passer også godt sammen med pasta.
Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne. Fløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.
Denne pai-kombinasjonen sikrer masse smak og god metning.
Her er pizzaen som er en innertier hos hele familien, og hjemmelaget er mye bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Garantert suksess.
Du må prøve denne pizzaen med tynne lammeskiver. Rask å lage og smaker herlig.
Dette er en pizza barna vil elske. De kan legge på hva de har lyst på. At de blir veldig fornøyd kan vi garantere.