Dette er en smakfull lasagne som du riktig nok bruker litt tid på, men det får du du setter den på bordet og smaker.
Dette er en smakfull lasagne som du riktig nok bruker litt tid på, men det får du du setter den på bordet og smaker.
Denne oppskriften gir deg et deilig måltid du kan nye sammen med venner. Åasta er noe alle liker.
Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene av en deillig pizzta ta deg til enda rausere strøk.
Denne enkle retten lager du kjapt og med et superdeilig resultat. Du kan bytte ut skinken med laks hvis du foretrekker det.
Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Denne moderne retten er populær over hele Italia. De tre hovedingrediensene passer godt sammen, og retten er rask og enkel å lage.
Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Nesle høres mye hyggeligere ut enn brennesle, men det er akkurat det samme. Og dette forhatte ugresset er altså en viktig ingrediens i denne paien sammen med deilig ost.
Med en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Chèvrepizza, en pizza bianco med smaksrik chèvre, kremet ricotta, søte pærer og fiken toppet med hasselnøtter og lys karamellsirup. Som kveldskos eller dessert.
I den italienske fjelllheimen er kosten dominert av potet, smør, ost og hvitløk. Pizzoccheri er med pasta laget av bokhvetemel og dermed ekstra smaksrik.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.
Denne sausen skal serveres med vanlig hvit pasta, så det røde (tomat og bacon), grønne (erter) og hvite utgjør tricolore, de tre fargene i det italienske flagget.
Lettlaget og fargerikt måltid som tar i bruk det du har i skapene eller fryseren, inkludert rester.