Røkelaks og tagliatelle er kjapt å lage og skikkelig hverdagsmat. Du server retten i løpet av 15 minutter.
Røkelaks og tagliatelle er kjapt å lage og skikkelig hverdagsmat. Du server retten i løpet av 15 minutter.
Capelli d`Angelo er tynn pasta. Du kan bruke spagetti. Deilig til hummer
Denne enkle, lettlagede, klassiske pastaretten får alle til å drømme om Italia. Og så lager du den så lett selv.
Pasta, smør, ost og pepper er alt du trenger for å lage denne klassiske romerske pastaretten.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Skal du lage noe ekstra godt med ravioli, skal du prøve vår oppskrift med ristet fenalår. Det tar deg kun 15 minutter så er retten klar for middagsbordet.
En pakke pitabrød blir enkelt og raskt til porsjonspizzaer. Toppingen velger du selv. Hva med Pitapizza med biffstrimler?
En deilig rett med pasta og reker. Du kan servere den etter 15 minutter
Det er ingen grunn til at enkle retter ikke skal smake mye og godt. Her er det fullkornpasta, spkeskinke og pesto som sammen bidrar til at selv det enkleste blir det beste.
Så enkelt og så godt kan en pastarett uten kjøtt smake.
Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn.
Spaghetti er manges favoritt både blant store og små. Setter du til blåskjell og reker får du en rett som kan serveres så vel til hverdags som til festmiddagen.
Spagetti liker både store og små. Setter du til kylling og blåskjell får du et måltid du kan servere til hverdags som til fest. Her er oppskriften.
Lasagne føles ekstra luksuriøs når den lages uten kjøtt, og med gorgonzola, valnøtter og friske grønnsaker.
Mafaldine og reginette er ruglete brede pastabånd som er ekstra dekorative i en enkel rett som denne. Du kan lage retten med tagliatelle eller vanlig spagetti.
Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.
Det går fint å bytte ut siken med annen fisk. For eksempel røye, ørret eller laks.
Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.
I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Amatriciana er en klassisk tomatsaus med chili og pancetta eller guanciale (svinekjake) fra Amatrice i fjellene nord for Roma.