Pizza og pai

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Denne paien er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping.

  • 40 minutter

    En deilig sprø løkpai slik de lager den i Provence

  • 2 timer

    Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og legger til skjørost. Denne oppskriften gjør deg til kjøkkenhelt.

  • 45 minutter

    Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at den er klar på under en time. Mens paien steker er det bare å gjøre andre ting du har lyst til.

  • placeholder
    40 minutter

    Så kan bare gutta holde seg i skogen så lenge jakta varer

  • 45 minutter

    Dette er kanskje en pai du vil oppleve som en rustikk med potet, masse løk og ost. Du kan bruke den middag eller som kveldsmat. Uansett, godt smaker den.

  • 20 minutter

    Lag deilige små pizzabiter med pitabrød og topp med en deilig saus og mye annet godt.

  • 30 minutter

    Vegetarmat er i tiden, med grønt, lett og mange spennende smaker. Forsøk denne hjemmelaget grønnsakpizzaen.

  • 45 minutter

    Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.

  • 5 minutter

    Shepherd's Pie er en tradisjonell engelsk rett som består av en kjøttgryte laget på lammedeig med gratinert potetmos på toppen.

  • 25 minutter

    Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til brokkoli og tomat. Så har du middag eller lunsj.

  • 1 time 30 minutter

    I den originale franske paien quiche skal det være smørdeig, egg og fløte. Verken løk, ost eller bacon er nødvendig. Men det gir ekstra smak.

  • 1 time

    Fisk og pizza er nok en uvant kombinasjon. Også pizzabunnen i denne oppskriften er litt annerledes. Du blir garantert overrasket over hvor godt det smaker.

  • 40 minutter

    Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.

  • 1 time

    Til tross for at pizza er det enkleste du kan lage selv, velger de fleste å raske med seg ukens pizzamiddag fra frysedisken. Ta en liten dugnad og nyt sammen.

  • placeholder
  • 2 timer

    Dette er ekte italiensk pizza med sprø bunn, som stekes på grillen. Den kan selvsagt også stekes i ovn.

  • 1 time

    Slik lager du enkelt din egen hjemmelagde pizza. Det er raskere enn du tror og smaker langt bedre enn de du får kjøpt på supern.

  • 1 time 10 minutter

    Pot pie med brisler og sjampinjong er en britisk klassiker.

  • 45 minutter

    Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.

  • 45 minutter

    Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.

Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken