Pizza og pai

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.

  • 30 minutter

    Du må prøve lammekjøtt i pizzaen. Det setter en ekstra spiss på den som du kommer til å elske.

  • 40 minutter

    Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.

  • 45 minutter

    Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.

  • 40 minutter

    La barna ha det litt moro med dekorering av sine egne pizzaer. Det er nemlig porsjonspizza som serveres i denne morsomme oppskriften.

  • 45 minutter

    Disse minipaiene egner seg veldig godt til et koldtbord eller å ha med på tur.

  • 30 minutter

    Denne pizzaen er akkurat så deilig som det du kan få den. Selvsagt kan du variere med både underlag så vel som ingredienser.

  • 1 time

    Pizza fire årstider quattro stagioni er en av de mest populære kombinasjonene. Med denne vegetarutgaven er det ingen som tenker at den er uten skinke.

  • 40 minutter

    Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.

  • 45 minutter

    Innbakt pizza er kjempegodt og med bolognese blir den enda bedre. Her er oppskriften.

  • 25 minutter

    Dette er den perfekte pizza å servere på date eller Valentines day.

  • 30 minutter

    Dette er en pizza barna vil elske. De kan legge på hva de har lyst på. At de blir veldig fornøyd kan vi garantere.

  • 30 minutter

    Dette er en pizza som både store og små vil sette pris på. Pølser og ananas slår aldri feil. Her er den enkle oppskriften.

  • 1 time

    Denne berømte retten er veldig enkel å lage. Du lager både fyll og saus fra grunnen. Derfor kommer den til å smake ekstra godt.

  • 35 minutter

    Du må prøve denne pizzaen med tynne lammeskiver. Rask å lage og smaker herlig.

  • 40 minutter

    Her er pizzaen som er en innertier hos hele familien, og hjemmelaget er mye bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Garantert suksess.

  • 30 minutter

    En lekker pai som du garantert kommer til å lage flere ganger.

  • 40 minutter

    Har du rester etter grillfesten som pølser, kjøtt eller bare grønnsaker kan du bruke de i denne smuldrepaien. Garantert stor omsetning.

  • 35 minutter

    Er det noe franskmennene virkelig kan, så er det å lage god quiche, og det smaker godt så vel til hverdags som til festlige anledninger.

  • 50 minutter

Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Oste-NM blir vorspiel for Matstreif

Finalen i Oste-NM er åpen for publikum som inviteres til å smake på i alt 303 ulike oster.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken