Hjemmelaget pizza er aller best. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
Hjemmelaget pizza er aller best. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
Pizza er lettvint. Spesielt hvis du slipper å bake pizzabunnen. Kjøp en pakke med tortilla og prøv noe nytt. Retten er ferdig på 10 minutter.
Raskere enn dette klarer du neppe å lage en pizza. En bagett, litt kjøttsaus og litt ost. Sett den i ovnen. Om 15 minutter kan du spise
Å lage pizzaen selv gir en større smaksopplevelse enn å satse på frysedisken. Velger du typisk norske råvarer får den et særpreg som alle kommer til å sette pris på.
Her oppskriften på en calzone der oregano er med på å heve smaken som du og dine garantert vil sette pris på. Du lager den på tre kvarter
Pai er fantastisk godt, og det er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Her som kyllingpai med ost og bacon.
Dette er litt av en kraftkar av en pizza. Garantert en suksess om du spiser den alene eller deler den med venner.
Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og selvsagt må en frisk og balanserende salat til når en slik rett skal nytes.
Tomater og extra virgin olivenolje er gode venner i matveien. Da passer det også svært godt med smaksrike urter som gir deg akkurat den nyansen du liker best i en pai.
Hva med en deilig og lettvint middag? Denne smakfulle paien der lyst kjøtt i form av kylling eller kalkun spiller hovedrollen.
En fyldig pai som dette trenger ikke verken kjøtt eller noe ved siden av.
Dette er en vri på en italiensk klassiker kalt pizza quattro stagioni - hvit for den er uten tomat. En steinplate i bunnen av stekeovnen gir perfekt forhold for pizzabunnen.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Du må prøve lammekjøtt i pizzaen. Det setter en ekstra spiss på den som du kommer til å elske.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald.
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.