Legg makrellen på grillen sammen med cherrytomat og asparges. Du serverer med en deilig salat og dressing. Det er bare å glede seg.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Legg makrellen på grillen sammen med cherrytomat og asparges. Du serverer med en deilig salat og dressing. Det er bare å glede seg.
I denne utgaven av kyllingsalat er kjøttet lettsaltet, noe som gir en god kontrast til de søte og syrlige jordbærene.
En deilig salat med masse godt i. Ha litt god brød ved siden av.
Denne lekre salaten er for dager du virkelig skal kose deg. Silkemyk burrata og saftig fersken smaker helt nydelig med frisk fiken- og balsamicoviniagrette.
Nice-salat er enkelt og velsmakende, perfekt sommermat til så vel lunsj som middag.
En av verdens mest berømte salater: Nice-salat eller som den også heter Salade niçoise. Her får du oppskriften.
Salade niçoise eller Nice-salat er en ekte fransk klassiker. Med denne oppskriften skjønner du hvorfor.
I dag lar du andre gjøre jobben for deg. Uten at det går på bekostning av smaken. Prøv denne oppskriften med saftig roastbiffsalat.
Med strimler av sharon og dressing med appelsinjuice, blir denne rødkålsalaten et fruktig innslag på julebuffeten. Server gjerne salaten i porsjoner som her: på blader av radicchio rosso salat.
Her er en vegetarsalat du kan serve til pølser, stekte eller kokte, til spekemat, til god kokt skinke og til røykt laks. Rødkålsalat med fiken og søtpotet egner seg ypperlig.
Rødbeter er like fargesterke året rundt og ikke minst er de å få tak i alltid. Med denne salaten med grønnkål- og potetsalat kan du servere gjester eller bare forsyne deg selv.
Poteter fra dagen før er perfekt i en salat. Du bør prøve rødbet- og potetsalat. Det tar deg maks 20 minutter før du kan servere den. Her er oppskriften.
Bak terninger av rødbete og kålrot, og sammen med brødkrutonger og litt hvit geitost så får du en mettende og kjempegod salat du gjerne kan servere til middag.
Råkost er perfekt til sjømat som fiskekaker, fiskeboller, stekt eller kokt fisk. Dessuten et selvfølgelig innslag på et koldtbord.