Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.
Prøv denne mettende fiskesuppen. Med smeltet smøreost blir den ekstra kremet.
En skalldyrsuppe der du kan legge til det du får tak i av skaldyr og også hvit fisk.
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.
Blomkålsuppe er både rik på smak og en mettende middagsrett. Her gir vi den et lite ekstra piff. Du og dine blir garantert fornøyd.
Det er kanskje en ingrediens du stusser over i denne klassiske retten fra Sardinia, og det er fregola. Det er en sardinsk pastaspesialitet laget av semulegryn.
Søtpotetsuppe med ost og basilikum. Søtpoteter er ikke i slekt med vanlige poteter, men som sine navnefeller gjør de seg aldeles utmerket i suppe. Her oppskriften.
lag en deilig suppe med nudler og kjøttboller. Du vil garantert ikke angre.
Denne suppen kalles canja i Portugal hvor den kommer fra.
Minestrone var det mest eksotiske og mest trendy for en mannsalder siden. Siden har den skåret lavt på trendbarometeret til tross for at den har alt som skal til: Italiensk, retro, tradisjonskost og sesongmat
Hvor sterkt denne vegetarsuppen skal brenne, bestemmer du selv, for her er det både chilisaus, cayennepepper og fersk rød chili som bidrar til kryddervarmen.
Har du plukket mye sopp, kan du lage en herlig skogsoppsuppe. Her er den enkle oppskriften du garantert kommer til å bruke igjen.
Lag en blåskjellsuppe som virkelig setter smaksløkene i sving. Du skal ha i både kokos, sellerirot og ingefær. Og selvfølgelig hvitvin.
Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.
Vi spritet opp den klassiske blomkålsuppa med to virkelige eksklusive norske produkter. kamskjell og spekeskinke. På 20 minutter har du den på bordet.
Ha røkt ishavsrøye i blomkålsuppen og du får en smaksopplevelse av de sjeldne.
Å servere kyllingen på denne måten er tidsbesparende, uten at det går ut over smaken. Du kan velge hvilken som helst annen suppe å legge kyllingbitene oppi.
Lag en deilig kyllingsuppe som er god og varmende, og med et absolutt preg av India.
Her får du oppskriften på en fargerik og velsmakende karrisuppe med blåskjell og herlig tunfiskfilet.
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.