Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Borscht er en tradisjonell ukrainsk rett. Det sies at den er bedre andre dagen den varmes opp, og enda bedre tredje dag.
Koker du kyllingen ferdig dagen før, så sparer du tid. Kyllingkraften blir til en nydelig saus. Her den enkle oppskriften.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Thailandsk oksehalesuppe er proppfull av spennende smaker. Den tar riktignok litt tid å lage, men ventetiden får du igjen i mangfold.
Denne Thai kyllingsuppen med kokosmelk - Tom Kha Gai og litt andre godsaker som chili lager du et herlig måltid på 15 minutter.
Litt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Denne Thai-kyllingsuppen med sopp, Tom Kha Gai, er ikke noe unntak. På en halvtime har du et deilig måltid.
Denne kyllingsuppen blir hele familien mett av samtidig som den er både rask og enkel å lage. Du trenger bare godt brød til.
Hjemmelaget grønnsakskraft er den beste basis til enhver suppe eller gryterett og er også flott som basis til mange sauser.
Ofte bruker vi buljongpulver eller terninger. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her får du smaker og fylden. Lag en stor porsjon og frys ned.
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Slik lager du din egen herlige fiskekraft. Tar litt tid, men du verden så mye smak du får igjen. Du kan selvfølgelig fryse den.
Egenkokt skalldyrkraft er noe helt annet enn buljongpulver eller terninger. Her oppskriften på hvordan du enkelt lager den selv med rekeskall.
Denne hønsesuppa er slik franskmennene lager den. masse deilig smak. Du kan bytte ut hjemmelaget kraft med en god buljong, og hønsekjøttet med grillkylling.
Lag denne retten, en gyllen og krydret gulrotsuppe med kjøttboller som også får følge av gulrotbrød.
Lag en deilig suppe med svartkål. Denne kåltypen utfordrer nå grønnkål på grønnsakstoppen. Denne oppskriften overbeviser ganske sikkert også deg.
En deilig fiskesuppe med mye smak. Stjerneanisen setter en ekstra spiss. Du kan bruke den både som hovedrett og forrett.
Lag en varmende og smakfull gresskarsuppe. I den skal du ha i litt store biter av kylling. Suppa passer veldig godt når kulda setter inn.
Slik lager du en lynrask gulasj med kyllingkjøttdeig. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.
Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.