Har du tenkt på at du kan skjære kotelettene opp i strimler ha de opp i en deilige suppe med grønnsaker? Du må prøve.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Har du tenkt på at du kan skjære kotelettene opp i strimler ha de opp i en deilige suppe med grønnsaker? Du må prøve.
I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så hverdagslig eller eksklusiv du selv måtte ønske
Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter middagen med kjøtt i går.
Nudelsuppe med torsk er en virkelig hot asiatisk rett. Hvis du ønsker den enda kraftigere er det bare å legge til mer av noen av ingrediensene du finner i denne oppskriften.
Thaikjøkkenet har en rekke smaksrike supper, og dagens utgave er inspirert av disse. Suppe med svinekjøttboller og glassnudler kan også lages vegetarisk.
Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
Denne oppskriften er en lettlaget vri på ramen, men med alle de gode smakene intakt.
Med denne skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem utnytter du dessuten rekene fullt ut siden rekeskallet er basis for kraften.
Denne amerikanske vrien på den velkjente suppen smaker herlig. Når du har en liten klunk whiskey i blir den enda bedre. Et alkoholfritt kikk får du hvis du bruker tabasco eller worcestershiresaus i stedet.
Denne suppen er perfekt om du har paprika du trenger å bruke opp. Enkel er den også. Her har du oppskriften.
En herlig indisk hønsesuppe, med masse karri og linser. Du husker den kanskje fra Grevinnen og hovmesteren?
Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.
Det er sikkert noen som vil protestere mot at ekte bergensk fiskesuppe lages på 20 minutter. Men viktigst er nå at smaken blir god. Med denne oppskriften blir den det.
Dette er en oppskrift fra 1700-tallet som er blitt modernisert med kalkun og er vel verdt å teste.
Vi har alle hørt det før, at i land hvor intens varme er hverdagskost, drikkes det varm te og nytes kryddersterk mat selv midt på dagen. Her er et forslag du kan teste.
Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppen borsjtsj. Prøv den til middag og du vil få en god og annerledes smaksopplevelse.
Dette blir din nye favoritt - denne suppen er både flott å se på og enkel å lage
En deilig suppe med herlig grønn farge, som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Ferdig på et blunk.
Hvem hadde trodd at boksmais kunne smake så godt? Sprøstekt mais og bacon gir suppen nydelig krønsj. Denne smaksrike suppen er er perfekt både til kjølige vinterkvelder, så vel som varme sommerdager.