Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.
Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini er navnet på denne retten som tilhører det tradisjonelle kjøkkenet i Italia.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
En kyllingsuppe som sparker i fra med både ingefær, chili og hvitløk.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Riktignok må du vente en time før du kan servere denne italienske suppen, men den lager seg selv. Den er både mettende og smaksrik.
Kanskje bergensere vil fnyse når de ser denne oppskriftene. Det skal du ikke bry deg om for smaken er topp og du kan servere i løpet av 20 minutter.
Selv om den ikke akkurat er kortreist, er søtpoteten svært anvendelig i matveien, som her i form av suppe med deilig tilbehør.
Dette er Vertshuset Skarven i Tromsø sin egen og deilige oppskrift på fiskesuppe.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Har du minner om den ertesuppa som mormor laget og som du syntes verdens beste? Da vet du at du skal bruke denne oppskriften.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Jordskokksuppe med spekeskinke er virkelig smakfull og delikat. Selvsagt med norsk spekeskinke som tilbehør. Her er oppskriften.
Hva slår god gammeldags ertesuppe? Her får du oppskriften, og har du rester i kjøleskapet kan du kan fint bruke dem.
I denne oppskriften er det torsk eller steinbit som er brukt. Du kan også bruke sei, hvitting, lysing eller kolje/hyse. Og selvfølgelig skal du ha i sjampinjong.
De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.
Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er absolutt verdt å vente på
Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker. Eller kanskje du har rester av salt eller røykt kjøtt du ønsker å bruke?
Jordskokksuppe er lys og delikat. Med blåskjell i blir den en vinner.