Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.
Reker smaker perfekt oppi en smaksrik fiskesuppe som denne som får ekstra karakter fra safran.
I denne oppskriften på fiskesuppe med blåskjell og reker gjør vi det litt lettvint med en suppepose. Sammen med ferske reker og blåskjell smaker den deilig.
En enkel jordskokksuppe blir lett mer raffinert med stekt kamskjell og østers.
Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.
Blåskjell er en sikker vinneren om sommeren. Inviter til denne deilige blåskjellgryten med dill og paprika.
Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.
Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.
Lag en deilig kyllingsuppe som er god og varmende, og med et absolutt preg av India.
Proff skalldyrsuppe lager du med god kraft fra butikken lager du på 30 minutter.
Selv om den ikke akkurat er kortreist, er søtpoteten svært anvendelig i matveien, som her i form av suppe med deilig tilbehør.
I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så eksklusiv eller mer budsjettvennlig du selv måtte ønske
Dette er en suppe med skikkelig fart i med koriander, yoghurt naturell, chili og spisskumfrø. Her er den enkle oppskriften.
Lag denne retten, en gyllen og krydret gulrotsuppe med kjøttboller som også får følge av gulrotbrød.
Koker du kyllingen ferdig dagen før, så sparer du tid. Kyllingkraften blir til en nydelig saus. Her den enkle oppskriften.
Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Ingenting er så godt som en gryte med ishavsrøye, blåskjell og reker. I denne oppskriften bruker du fiskekraft som du lager selv, men du kan også bruke fiskebuljong.
Løksuppe er en favoritt for mange. Med varme quesadillas, eller det mange vil kalle et alternativ til ostesmørbrød, har du en deilig vegetarrett.
Lag en blåskjellsuppe som virkelig setter smaksløkene i sving. Du skal ha i både kokos, sellerirot og ingefær. Og selvfølgelig hvitvin.