Høns er noe som brukes for sjelden, og dette er din anledning til å prøve en hjertevarmende hønsesuppe.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Høns er noe som brukes for sjelden, og dette er din anledning til å prøve en hjertevarmende hønsesuppe.
Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.
Dette er en suppe du helt sikkert kommer til å lage flere ganger. Den deilige smaken av hønsekjøttet vil du aldri glemme.
Her har du en enkel oppskrift på jordskokksuppe som smaker herlig. Suppen kan lages på forhånd og varmes opp før servering.
Alle liker suppelapskaus, og like mange vil like denne smakfulle varianten med enkle ingredienser å få tak i. På 20 minutter er den serveringsklar.
Paprika inneholder masser av C-vitamin, og serverer du denne suppen sammen med grovt brød, øker paprikaen også inntaket av jern betraktelig. Her har du en oppskrift på suppen som vil dekke C-vitaminbehovet ditt for dagen.
Prøv en deilig jordskokksuppe. Med panerte torskekjaker vil denne suppen få mye oppmerksomhet rundt middagsbordet.
Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.
Reker smaker perfekt oppi en smaksrik fiskesuppe som denne som får ekstra karakter fra safran.
I denne oppskriften på fiskesuppe med blåskjell og reker gjør vi det litt lettvint med en suppepose. Sammen med ferske reker og blåskjell smaker den deilig.
En enkel jordskokksuppe blir lett mer raffinert med stekt kamskjell og østers.
Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.
Blåskjell er en sikker vinneren om sommeren. Inviter til denne deilige blåskjellgryten med dill og paprika.
Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.
Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini er navnet på denne retten som tilhører det tradisjonelle kjøkkenet i Italia.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
En kyllingsuppe som sparker i fra med både ingefær, chili og hvitløk.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.