Grønnsakssupper

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Denne suppen vil overraske gjestene dine. Rødbetesuppen skal nemlig serveres i et rundstykke. Her har du oppskriften.

  • 30 minutter

    Blomkålsuppe er både rik på smak og en mettende middagsrett. Her gir vi den et lite ekstra piff. Du og dine blir garantert fornøyd.

  • 30 minutter

    Har du plukket mye sopp, kan du lage en herlig skogsoppsuppe. Her er den enkle oppskriften du garantert kommer til å bruke igjen.

  • 30 minutter

    Lag en deilig suppe med svartkål. Denne kåltypen utfordrer nå grønnkål på grønnsakstoppen. Denne oppskriften overbeviser ganske sikkert også deg.

  • 30 minutter

    En velsmakende gazpacho starter med fantastiske tomater, så invester i noen ekstra gode til denne oppskriften.

  • 30 minutter

    Denne gulrotsuppen er lettlaget og kan enkelt varieres med både tilbehør og ingredienser

  • 30 minutter

    Potet- og purresuppe er herlig kosemat, og med skinke og ekstra grønnsaker metter det ekstra godt.

  • 30 minutter

    Paprika inneholder masser av C-vitamin, og serverer du denne suppen sammen med grovt brød, øker paprikaen også inntaket av jern betraktelig. Her har du en oppskrift på suppen som vil dekke C-vitaminbehovet ditt for dagen.

  • 30 minutter

    Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.

  • 30 minutter

    Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.

  • 30 minutter

    Dette er en suppe med skikkelig fart i med koriander, yoghurt naturell, chili og spisskumfrø. Her er den enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Nesle, eller brennesle som vi vanligvis kaller den, kan bli til en deilig suppe med masse smak.

  • 30 minutter

    Å lage deilig aspargessuppe er ingen heksekunst. Den er ferdig på 30 minutter. Du kan bruke den som forrett eller som en deilig suppemiddag.

  • 30 minutter

    Har du selvplukket sopp i skap eller fryser, kan du lage en herlig suppen. Du kan også bruke sjampinjong. Her er den enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.

  • 30 minutter

    Skal du skape ekte meksikansk stemning kan du servere nachos eller guacamole ved siden av denne tomatsuppa.

  • 30 minutter

    Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.

  • 30 minutter

    Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter den når den serveres varm, Vichysoisse når er den kald.

  • 30 minutter

    Her får du oppskriften til en suppe som en av Norges fremste kokker har komponert, nemlig Odd Ivar Solvold. Du skal lage en suppe med potet chorizopølse.

  • 30 minutter

    Dette er en herlig varmende suppe som i tillegg er enkel og velsmakende. Perfekt når økonomien er stram.

Forsiden akkurat nå
Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så godt som løken smaker nå, kan du spise den som den er uten å felle en eneste tåre. Men prøv gjerne en av disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter med løk

Så godt som løken smaker nå, kan du spise den som den er uten å felle en eneste tåre. Men prøv gjerne en av disse oppskriftene

Løk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene får den lov å skinne litt ekstra. La deg inspirere til å bruke litt mer løk nå mens den er så fersk og god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto
Dagens rett

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto

Det burde være forbudt å kaste rekeskall, uten å lage kraft av dem først, for den gir sykt god smak til en risotto. Har du noen reker etter helgen, kan du tilsette dem men de er faktisk ikke nødvendige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken