Grønnsakssupper

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Høstens sopp gjør seg nydelig i suppe. Snøfrisk er den hemmelig ingrediensen i denne suppen som smaker aldeles fantastisk.

  • 20 minutter

    Lag en deilig gresskarsuppe. Strandsnegler som du kan plukke selv i fjæra. De legger du på spyd over suppeskåla.

  • 20 minutter

    Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.

  • 1 time

    Denne suppa er ganske så genial. Du kan ha den iskald på termos som midtpunkt i et piknikmåltid på stranden eller i parken. Men den duger også som varm på en kald vinterdag.

  • 20 minutter

    Lag denne retten, en gyllen og krydret gulrotsuppe med kjøttboller som også får følge av gulrotbrød.

  • 30 minutter

    Gresskarsuppe med Harissa er tøffe saker som du helt sikkert vil sette pris på.

  • 30 minutter

    Potet- og purresuppe er herlig kosemat, og med skinke og ekstra grønnsaker metter det ekstra godt.

  • 15 minutter

    Spinatsuppe er veldig godt og tilsvarende sunt. Den kan serveres både varm og kald.

  • 30 minutter

    Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania. Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.

  • 30 minutter

    Skal du lage en suppe som har mye smak og skal mette mange, har du oppskriften her.

  • 20 minutter

    Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.

  • 20 minutter

    Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.

  • 15 minutter

    Å lage tomatsuppe hjemme på kjøkkenet er så enkelt at du kanskje ikke vil tro det. Dessuten smaker hjemmelaget best. Bruk store og godt modne tomater for å få mest mulig smak.

  • 30 minutter

    Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. Ingrediensene koster bortimot null.

  • 30 minutter

    Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.

  • 10 minutter

    Suppe trenger ikke være varm for å være god. Denne avkjølende avokadosuppen er perfekt for late sommerdager.

  • 35 minutter

    Bruk gjerne skogssopp til denne retten, men sjaminjong fra butikken går også utmerket.

  • 2 timer

    Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.

  • 15 minutter

    Av bortglemte, dvaske gulrøtter kan du trylle frem en herlig suppe. Gulrotsuppe er fantastisk om vinteren, og noe av det beste du kan lage.

  • 15 minutter

    En deilig suppe med herlig grønn farge, som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Ferdig på et blunk.

  • 15 minutter

    Prøv en kremet og god aspargessuppe - naturligvis med bacon.

Forsiden akkurat nå

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken