Du kan glemme å skrelle potetene. De skal stekes i ovnen som de er. Ikke glem timian og hvitløk.
Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.
Ovnsbakte poteter passer perfekt til grillet eller stekt kjøtt eller fisk. Veldig enkelt å lage hvis du følger vår oppskrift.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Sausen kan fryses, lag derfor gjerne dobbel porsjon. En sterk og kraftig saus som smaker godt en kald vinterdag.
Denne retten er søt, men det er ikke en dessert. Amerikanerne serverer den som tilbehør til kalkunen. Prøv du også.
Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
En riktig deilig oppskrift får du her og navnet tilsier kommer den ikke til å brenne i munnen.
Her er en enkel oppskrift på Kimchi som er Koreas nasjonalrett. Den består for det meste av fermenterte grønnsaker. Her finner du hvordan lager den.
Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.
Ingen skal komme her å si at poteter er kjedelig mat. Med denne oppskriften blir de hasselbackpotetene feststemt tilbehør eller en festrett i seg selv.
Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til kjøttretter eller fisk. Her er oppskriften
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Labneh er en selvfølge sammen med meze - libanesisk tapas.
Dette er tilbehøret som smaker herlig til kjøttretter, og ikke minst supert til pølser.