Enten du skal lage middag eller noe godt til kvelds skal du bruke denne oppskriften. En grateng som alle vil like.
Enten du skal lage middag eller noe godt til kvelds skal du bruke denne oppskriften. En grateng som alle vil like.
Til denne populære salaten som er det perfekte tilbehør til spareribs, er det best å bruke små sylte)agurker, men også vanlig slangeagurk går fint.
Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.
Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.
Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.
Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.
Det er så enkelt å lage salsaen selv. Den smaker mye bedre enn den du kjøper
Aller best blir röstiene av rå poteter, men har du en del kokte poteter til overs, kan du blande de inn i røren. lag den mer fargerik med revet gulrot.
Når halve poteter stekes i ovnen, får du ut maksimalt med smak, Passer til alt av kjøtt og grillet fisk.
Server med røkt kjøttpølse, rotgrønnsaker, stekt flesk eller spekk og gjerne til fiskesuppe.
Denne spanske tomatsausen passer perfekt til spanske kjøttboller og å ha på tapasbordet
Denne dressingen passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
Denne retten kan du bruke til både kjøtt og fisk. Og egner sseg veldig godt til grillmat.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Tzatziki er ofte på matbordet i både Tyrkia og Hellas. Den deilige sausen passer perfekt til både grillet kjøtt og fisk. Gjør seg også veldig godt som dip på koldtbordet.
Dette er favorittilbehør til alt fra biff, pølser, stekt fisk til spekemat. Topp til koldtbordet.