En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.
Kålrotstappe passer til blant annet pinnekjøtt. Da kan du også koke med et par poteter i kålrotstappen. Da blir den mildere i smaken.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.