Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.
Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.
Ingen skal komme her å si at poteter er kjedelig mat. Med denne oppskriften blir de hasselbackpotetene feststemt tilbehør eller en festrett i seg selv.
Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.
Ovnsbakte poteter passer perfekt til grillet eller stekt kjøtt eller fisk. Veldig enkelt å lage hvis du følger vår oppskrift.
Du kan glemme å skrelle potetene. De skal stekes i ovnen som de er. Ikke glem timian og hvitløk.
Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.
Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.
Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.
Det er så enkelt å lage salsaen selv. Den smaker mye bedre enn den du kjøper
Aller best blir röstiene av rå poteter, men har du en del kokte poteter til overs, kan du blande de inn i røren. lag den mer fargerik med revet gulrot.
Når halve poteter stekes i ovnen, får du ut maksimalt med smak, Passer til alt av kjøtt og grillet fisk.
Server med røkt kjøttpølse, rotgrønnsaker, stekt flesk eller spekk og gjerne til fiskesuppe.
Denne spanske tomatsausen passer perfekt til spanske kjøttboller og å ha på tapasbordet
Denne dressingen passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
Denne retten kan du bruke til både kjøtt og fisk. Og egner sseg veldig godt til grillmat.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.