Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 10 minutter

    Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta.

  • 15 minutter

    På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.

  • 1 time

    Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.

  • 1 time 10 minutter

    Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.

  • 1 time 10 minutter

    Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado

  • 20 minutter

    Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.

  • 45 minutter

    Det er så enkelt å lage salsaen selv. Den smaker mye bedre enn den du kjøper

  • 15 minutter

    Her får du oppskriften på hvordan du lager en enkel hollandaisesaus med estragon.

  • 30 minutter

    Mange elsker hollandaisesaus Her får du oppskriften på hvordan du lager den klassiske varianten.

  • 20 minutter

    En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.

  • 30 minutter

    Raita er den indiske kusinen til tzatziki, en deilg svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat og krydrede grillretter.

  • 20 minutter

    Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.

  • 20 minutter

    Dette er en deilig mos du kan bruke som tilbehør til mange retter.

  • 10 minutter

    Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.

  • 40 minutter

    Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.

  • 15 minutter

    Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.

  • 10 minutter

    Du kan raskt lage din egen sursøt saus, og hvorfor ikke lage den til i en wokrett? Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bare følg den enkle oppskriften.

  • 10 minutter

  • 40 minutter

    Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.

  • 2 timer

    Lag en deilig marinade med sennep og rosmarin. Vi kan love deg at den passer godt til alle typer kjøtt, og setter en smak som du vil sette stor pris på.

Forsiden akkurat nå

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne fargeklatten øker stemningen rundt middagsbordet
Dagens rett
Pasta med fersk og røkt ørret

Denne fargeklatten øker stemningen rundt middagsbordet

Pasta med fersk og røkt ørret og friske grønnsaker er ikke bare fargerik og smakfull, men også rask å lage, enten den lages av rester eller nyinnkjøpt vare.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken