Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Hjemmelaget bearnaisesaus er noe alle kan klare. Følg denne enkle oppskriften.

  • 15 minutter

    Potetmos kan du bruke til svært mange retter. Her en oppskrift på en skikkelig god mos. Den er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok Hellstrøm jr.

  • 10 minutter

    Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta.

  • 15 minutter

    På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.

  • 1 time

    Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.

  • 1 time 10 minutter

    Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.

  • 1 time 10 minutter

    Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado

  • 20 minutter

    Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.

  • 45 minutter

    Det er så enkelt å lage salsaen selv. Den smaker mye bedre enn den du kjøper

  • 15 minutter

    Her får du oppskriften på hvordan du lager en enkel hollandaisesaus med estragon.

  • 30 minutter

    Mange elsker hollandaisesaus Her får du oppskriften på hvordan du lager den klassiske varianten.

  • 20 minutter

    En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.

  • 30 minutter

    Raita er den indiske kusinen til tzatziki, en deilg svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat og krydrede grillretter.

  • 20 minutter

    Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.

  • 20 minutter

    Dette er en deilig mos du kan bruke som tilbehør til mange retter.

  • 10 minutter

    Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.

  • 40 minutter

    Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.

  • 15 minutter

    Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.

  • 10 minutter

    Du kan raskt lage din egen sursøt saus, og hvorfor ikke lage den til i en wokrett? Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bare følg den enkle oppskriften.

  • 10 minutter

Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken