Lage en skikkelig hot pytt i panne med hvitløk, chili og paprika. Vi lover vi at smaken sitter lenge.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Lage en skikkelig hot pytt i panne med hvitløk, chili og paprika. Vi lover vi at smaken sitter lenge.
Denne grønnsaksformen fra Provence kan du servere varm eller kald - som forrett, hovedrett eller tilbehør. Valget er ditt
Kan du lage karbonader uten kjøtt? Det kan du helt klart med vår oppskrift på à la Lindstrøm som er en vri på rösti.
Soppstuing er enkelt å lage og smaker så godt. Perfekt som tilbehør til kjøtt eller fisk, men smaker også godt med en skive brød til
Nyt denne enkle, men gode nudelsuppen med ingefær, karri og grønnsaker.
Dette er den perfekte restemat hvor du ønsket at du hadde mer rester, for ost, potet og løk smaker fortreffelig.
Både hvite og grønne asparges smaker godt på forsommeren. Denne retten kan du servere både som forrett og hovedrett.
Risotto kan du lage i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med grønnsaker, chili og hvitløk.
Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.
Vil du ha noe lett, godt og mettende skal du prøve Jamie Olivers spinatlinser. Den er garantert en suksess på middagsbordet.
Lag en eksotisk suppe. Denne oppskriften kalles persisk og er med linser og helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Lag en meksikansk gryterett med bønner og helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Dette er en rett som du raskt lager i en wokpanne. Du vil helt sikkert lage den flere ganger etter å ha smakt resultatet.
Denne pizzaen smaker herlig. Det vil du oppleve etter å ha smakt den. Vi er overbevist om at det ikke blir siste gangen du serverer denne.
Brokkoli og blomkål i skjønn forening med deilig eggesmør.
Fylt paprika smaker veldig godt. Du kan bruke dem som middagsrett og til både kjøtt og fisk. Passer også som en snacks.