Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Sett fart på smaksløkene og blomkålen med denne oppskriften. Valg av hot sauce avgjør hvor mye fart det blir.
Kjøtt er helt unødvendig i en burrito, men om du bruker rester av tidligere kjøttmiddager, kan de som vil velge det.
Saftige byggrynskaker som kan brukes som alternativ til både kjøttkaker og hamburgere. Vi serverer dem med en fargerik rødbetpuré og sprø grønnsakschips.
I italienske menyer heter denne retten zuppa di fagioli. Vi kan love deg at den smaker fantastisk godt.
Indisk kjøkken er genialt når det kommer til å få mye smak ut av få ingredienser. Særlig er deres vegetarretter berømte som denne Chana masala.
Denne retten er for deg som elsker chilli, men som ikke vil ha kjøtt. Hvor sterkt den skal bli avgjør du selv. Kjempegod er den uansett.
Ertekrem er et lekkert og vegetarisk pålegg, men kan også brukes som kald saus til fisk eller kjøtt.
Denne gryten er inspirert av den vestafrikanske gryten maafi. Den kan varieres i det uendelige, ved å for eksempel tilsette andre rotgrønnsaker, kylling, lam eller annet protein. I denne oppskriften lages gryten i en crockpot / slow cooker, men du kan også bruke en vanlig gryte.
Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.
Både hvite og grønne asparges smaker godt på forsommeren. Denne retten kan du servere både som forrett og hovedrett.
Spander litt krefter på kjøkkenet, og du tryller frem et festmåltid ved hjelp av den yppigste gule hollandaise og nydampet kål.
Den pakistanske regionen Sindh er kjent for sin matkultur, denne spinat - og linsegryten er dessuten vegansk.
En indiskinspirert potetgryte er rask og smaksrik hverdagsmat.
Falafel er en populær form for hurtigmat i Midtøsten med utgangspunkt i kikerter. Her er vegetarretten med masse deilig smak.
Denne vegetarlasagnen i regnbuens farger krever litt arbeid, men er verdt hvert eneste sekund.
Latkes er opprinnelig en jødisk rett som serveres under hanukkah-festen som finner sted i desember, men de er populære også ellers i året.
Dette er et populært tillegg i Kora til alt fra fiskeretter til kjøtt og sandwich. Selvfølgelig er den vegetarisk.