Denne suppa har sitt opphav i Bulgaria. Både agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne suppa har sitt opphav i Bulgaria. Både agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Når disse grønnsakene har besøkt grillen, og får følge av det deilige tilbehøret, blir det fest.
I Midtøsten er falafel regnet som hurtigmat. Hovedingrediensen er kikerter. I denne oppskriften er det masse deilige forskjellige krydder som virkelig får fart på smaksløkene.
Kjøtt er helt unødvendig i en burrito, men om du bruker rester av tidligere kjøttmiddager, kan de som vil velge det.
Den spanske nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Her får du en oppskrift der du skal ta wokpanna i bruk. I den skal du ha deilige grønnsaker og veldig raskt servere den.
Dette er slik du skal servere smørdampe kål og servere med sprøstekt baconbiter og sjampinjongskiver.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Dette er en veldig enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Du serverer selvfølgelig brød til denne vegetarretten.
Dette er et vegansk pålegg med masse næring fra rødbeter og kikerter som smaker kjempegodt. Det gir deg garantert energi og godt humør.
Denne retten med couscous er både eksotisk og smaksrikt. Dessuten lett og raskt å lage. Her er oppskriften.
En lettvint vegetarrett hvor det ikke spares på smaken eller fargene.
En deilig måte å utnytte hele gresskaret på, bare sett det i ovnen og fyll det med ost
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
En veldig rask og velsmakende pastarett som ikke trenger kjøtt for å tilfredsstille smaksløkene.
Denne oppskriften er inspirert av Yotam Ottolenghis kokebok "Enkelt"
Denne salaten er både mettende, fargerik og godt krydret, men ikke for sterk. Akkurat passe faktisk.
Denne retten med blomkål smaker godt i seg selv, men er også perfekt tilbehør til grillmat.