Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Har du surdeig, kan du lage disse herlige pannekakene og toppe med vårt forslag - eller det du har i skapet hjemme.
Sett fart på smaksløkene og blomkålen med denne oppskriften. Valg av hot sauce avgjør hvor mye fart det blir.
En lasagne breddfull med deilige grønnsaker, er dagens middagstips med suksessgaranti til deg. Den herlige smaken toppes med bruk av safran.
Nasu Dengaku er den japanske betegnelsen på denne retten hvor en søt miso-glaze gir smak til aubergine som enten grilles eller pannestekes.
Dette er en vegetarrett med brokkoli som virkelig har mye smak. Du lager den på maks 20 minutter.
Når grønnsaker (også rester) ostegratineres, går de i en egen mage. Lag derfor ekstra stor porsjon.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Denne thai-inpirerte potetgryten har alt du ønsker av en thai-rett og er sågar vegansk.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
Denne oppskriften gir en vegetarisk burger som smaker mer enn alle andre med kjøtt. Prøv selv.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.