Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.
Denne grønnsaksretten, Briame, med squash og aubergine er fra Hellas. Du kan bruke den som tilbehør til middag. Eller du kan servere den som en vegetarrett alene.
En indiskinspirert potetgryte er rask og smaksrik hverdagsmat.
Lag denne deilige gratengen med blomkål som får følge ev en like deilig saus .
Har du lyst til å lage en omelett slik de gjør det i Japan har du oppskriften her.
En deilig varm salat der linsene får følge av mange tilsvarende smaksfulle grønnsaker. En vegetarrett du må prøve.
Lag en deilig suppe med kålrot eller det mange kaller kolrabi. En suppe du kanskje aldri har smakt før, men som du garantert vil lage flere ganger
Brokkoli og blomkål i skjønn forening med deilig eggesmør.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Denne thai-inpirerte potetgryten har alt du ønsker av en thai-rett og er sågar vegansk.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
Denne oppskriften gir en vegetarisk burger som smaker mer enn alle andre med kjøtt. Prøv selv.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.