Pakket inn i sprø og gyllen paideig med pikante biter av blåmuggost, ferskrevet sitron og små gylne dråper av honning er disse tomatene proppfulle av smak.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Pakket inn i sprø og gyllen paideig med pikante biter av blåmuggost, ferskrevet sitron og små gylne dråper av honning er disse tomatene proppfulle av smak.
Denne paprikagryte med poteter er det fart i. Hvor mye avgjør det selv. Paprikapulver finnes i mange styrker, men glem for all del den vanlige paprikaen fra krydderhylla i nærbutikken. Den har ikke nok trøkk.
Denne nord-afrikanske vegetarretten er basert på en saus av løk, hvitløk, tomater og chili, og serveres alltid med posjert egg.
Det greske kjøkken briljerer med det å lage gode smaker av enkle, men ferske råvarer. I denne vegetarretten er det squash, poteter og tomater som spiller hovedrollen.
I Bulgaria kalles denne retten Misch-masch eller Mish-mash.Den spises for det meste til frokost eller lunsj, men fungerer utmerket som middag med brød til.
Cashew curry er en lettlaget og smaksrik vegetarrett - ikke den billigste du lager siden cashewnøtter er en eksklusiv råvare.
Vi har satset helkornpasta i denne rette fordi den smaker mer. Med soltørkede tomater og spinat får du et deilig måltid.
Denne nydelige curryen er både vegansk, gluten- og laktosefri. Pakket med protein og rik på smak.
Frityrstekte boller lages av de tørkede gule ertene som står innerst i skapet - eller av en boks med kikerter.
Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Strimler av grønnsaker som freses raskt i panne er kjempegodt i stedet for spagetti. Strimlene er også supre sammen med tomatsaus.
Du visste kanskje ikke at linser er en formidabel proteinkilde og like smaksrike som kjøtt. I disse veganske bollene legger vi til hampfrø, quinoa og chiafrø.
En indisk krydret vegetarrett som du garantert kommer til å lage flere ganger. Rød curry av blomsterkål og med gresskar og squash smaker fortreffelig. Får du ikke tak i denne kåltypen, kan du bruke rosenkål.
Denne karrien kan du også bruke som tilbehør til kjøtt eller fisk. Det er imidlertid en vegetarrett.
Bruk squash og lag en rett det smaker fransk av. Squash provencale er en ekte vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte flere ganger.
Du kan lage en herlig gulrotlapskaus, med løk, soyasaus, laurbærblad, kruspersille og gressløk. Dessuten er det en vegetarrett.
Har du lyst på grønnsakssuppe med en vri skal du prøve den med bønner og pistou. Det er den franske varianten av italiensk pesto. En riktig vegetarrett. Her er oppskriften.
Du kan lage moussaka som en ren vegatrrett. Her er den veldig enkle oppskriften med squash og aubergine.
Denne spicy grønnsakssuppen med grønnkål er ikke bare en genial løsning på middagen. Den er også som skapt for innekos en høstdag.