Med rispapir kan du lage utrolig mange varianter med ferske vårruller. I denne oppskriften bruker du masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Med rispapir kan du lage utrolig mange varianter med ferske vårruller. I denne oppskriften bruker du masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.
Sommerruller betyr masse deilige grønnsaker med utgangspunkt i nykål eller sommerkål, og en wokpanne eller en glovarm stekepanne.
Kjapp nudelmiddag får det lille ekstra med noen skiver varmrøykt biffkjøtt - eller annen type kjøttpålegg.
Ishavsrøye trenger svært lite varmebehandling og er derfor velegnet til en wok med masse grønnsaker ideelt. Mye smak og lite tidsbruk.
Wok er lettlaget, har mye smak og kan varieres med det du har i kjøleskapet. I denne oppskriften kan du bruke rester etter helgens rekefest.
En mild og god wok renskåret svinekjøtt i strimler, nudler og sprø grønnsaker. En rask og spennende rett som hele familien vil like.
Pad thai er kanskje verdens beste stekte nudler. Kjapp og enkel hverdagsmat som er proppfull av smak og proteiner.
Her er en deilig rett med stekt fisk i ingefærsaus. Akkurat som de lager den i Thailand. Selvfølgelig får du også oppskriften på ingefærsaus.
For alle som kommer fra Bengal, er fisk og ris en av livets gleder. En glede du også bør unne deg. Bare følg oppskriften og du får en duft av India.
Her er en deilig kinesisk wokrett med fisk og sopp og selvfølgelig mye annet godt som du finner i oppskriften.
Du må prøve Marit Bjørgens egen wok-favoritt. Saftig steinbitfilet woket med masse deilige grønnsaker og krydder.
Å woke seg en middag er allment kjent, men å woke dessert er kanskje nytt for de fleste. Men prøv - det er så godt!
Lag denne deilige wokretten på en halvtime og du vil ikke angre. Med den deilige sausen blir måltidet ekstra godt.
Når wokretten både er fargerik og velsmakende blir både øyne og gane tilfredsstilt.
Wok med kyllingfilet og paprika i sweet'n sour-saus er en typisk kinesisk (kantonesisk) rett som spredte seg til USA allerede på 1700-tallet. Har du ikke wok, kan du bruke en panne som leder varme godt
Prøv denne oppskriften med renskåret lam, krydret med ingefær. Husk, du trenger liten steketid i woken. Legg lite i panna om gangen.
Makrell egen seg svært god i en wok når den får følge av rød currypasta.