Dagens rett

Breiflabbfilét med hot saus

Her kommer helgens fiskemåltid, som i dag er basert på den lekre breiflabben. Om ikke navnet yter fisken rettferdighet, tar den det igjen i fullt monn når vi kommer til smaken. Dette er virkelig en godbit og slett ikke så kostbar å sikre seg i fra fiskediskens fristelser. Italia leverer vinen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Breiflabbfilét med hot saus

Fremgangsmåte

Vend fiskeskivene i en blanding av hvetemel, salt og pepper. Brunes i smør/olje på hver side.

Tilsett tomatpure, løk, chili, krydderbukett og hvitvin og fiskekraft. Surres på svak varme ca 15 minutter.

Ha i Noilly Prat, kok i 5 minutter og smak til sausen. Server med løskokt ris.

Tips: Sausen kan også lages separat etter først å ha stekt fisken.

Sendt inn av

Foto: Bengt Wilson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen