DAGENS RETT: Pasta all'Italia

Dagens rett Pasta all'Italia

Slik gjør du pastaretten ekstra mettende

Dette er en vri på klassikeren pasta Alfredo - som er bare med fløte og parmesan. Med kylling blir det mer å tygge på.

For oss nordboere blir en pastarett med bare fløte og parmesan i enkleste laget. Det er fordi vi spiser pasta som hovedrett og ikke som mellomrett slik italienerne gjør. Jeg imponeres stadig over hvilke enorme mengder pasta selv en ung italiener klarer å sette til livs. Vel vitende om at det kommer mer og ofte mye mat etterpå. 

Hos oss kombinerer vi gjerne pastaen med hovedkilden for proteiner, i dette tilfellet kylling. 

Slik lager du pasta alfredo eller fettucine alfredo som retten egentlig heter

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pasta Italia

Fremgangsmåte

Kok pastaen som anvist på pakken. Varm en stekepanne med smør. Brun kyllingbitene og krydre med salt og pepper. Rør inn hvitløk, tomater og matfløte og la det småkoke i noen minutter. Smak til med salt og pepper og bland i hakket bladpersille.

Hell sausen over pastaen. Du kan evt drysse over finrevet parmesan. Server gjerne godt brød til.

Her er alt du trenger å vite om pasta

Her finner du veldig mange oppskrifter med pasta

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen