Her får du sildeoppskriftene du trenger

Herlige oppskrifter med sild

(Bilde: etitarenko)

De beste oppskriftene på marinert sild

 

Se flere oppskrifter på marinert sild

Sursild

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

 
0.5 dl
1 dl
1 stk

Fremgangsmåte

Varm opp vannet og ha i sukkeret, rør godt til sukkeret er oppløst. Ta av platen og la avkjøle før du har i eddiken og hel pepper.

Skjær silden i biter på skrå og ha den over på steriliserte glass med løkringer mellom sildelagene. Hell over laken.

Bør trekke over natten eller noen timer før servering. Serveres med rugbrød og godt drikke.

Her er alle sildeoppskriftene du trenger

Se hvordan du lager kryddersilde her

Se hvordan du lager din egen tomatsild her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Mormors franske sennepssild

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

 
0.5 ts
stk

Fremgangsmåte

Rør sammen sennep, sukker, salt og pepper slik at alt er godt blandet. Ha i den hakkede dillen. Rør inn rømme slik at det blir en fin saus.

Skyll filetene og tørk dem, eller vann dem ut hvis de er for salte. Skjær filetene i passe stykker og ha dem i sennepssausen.

Ha sennepssilden på en sterilisert krukke eller glass som egner seg til å gi bort i gave. Ha gjerne litt ekstra dill på toppen av glasset.

Sennepssilden bør trekke i 24 timer før den serveres.

Her er alle sildeoppskriftene du trenger

Se hvordan du lager kryddersilde her

Se hvordan du lager din egen tomatsild her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av

Foto: Aina C. Hole

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen