Dagens rett Gresk salat med poteter og tunfisk

Denne middagen gir gode sommerminner

Vi er snart midt i april og på tide å fårberede sommeren. Kan vi friste med denne greskinspirerte salatoppskriften?

En salat kan bygges ut i det uendelige og blir riktig så mettende. Som denne vrien på den klassiske greske salaten. Den metter godt samtidig som den frister til gjentakelse, enten på hjemmebane eller i Hellas.

De beste salatene finner du her

Lag noen av disse dressingene 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Gresk salat med poteter og tunfisk

Fremgangsmåte

Kok potetene møre og skrell dem om du synes det er nødvendig. Skjær dem i skiver.

Hell oljen av tunfisken og vask og skjær agurken i skiver.

Vask og skjær tomatene i båter.

Rens løken og skjær den i tynne ringer.

Vend forsiktig potetskivene med tunfisk, agurk, tomater, rødløk og oliven i en salatbolle.

Hakk mynte og dill og vend inn i salaten sammen med oregano, eddik og olivenolje.

Krydre salaten med salt og pepper og smuldre fetaost over salaten rett før servering.

Server salaten med godt grovt brød til.

Flere oppskrifter som inneholder tunfisk

Flere deilige salater

Lag noen av disse dressingene 

Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter

 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

Sendt inn av

Foto: Sæson for god smak

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen