DAGENS RETT: Grillet fisketaco av kveite med salsasalat

Dagens rett Grillet fisketaco av kveite med salsasalat

Her får du i både pose og sekk

Grillet taco med kveite er sabla godt. Og perfekt på en sommerlig fredagskveld. Her er dagens middagsoppskrift.

Nyt av finværet og lag et skikkelig lekkert måltid på grillen i dag. Hvis været ikke er godt nok for å grille, kan du også lage retten i ovnen.

Prøv også annen sjømat på grillen med disse oppskriftene

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få Dagens rett som e-post

 

Grillet fisketaco av kveite med salsasalat

Fremgangsmåte

Træ fiskefiletene på fuktede trespyd.

Gni fisken med rapsolje og dryss den med tacokrydder på alle sider.

Bland sammen mais, paprika, vårløk, kål, chili og koriander. Rør ut honningen i limejuice og olje, og hell over grønnsakene. Bland godt.

Grill fiskespydene på en varm grill. Grill noen minutter på den ene siden.

Sjekk at fisken begynner å flake seg og snu den. Stek et par minutter til. Legg til side for å hvile.

Pensle tortillalefsene med olje på den ene siden. Legg den på grillen med den oljede siden ned og grill raskt, 20-30 sekunder.

Fyll tortillalefsen med salaten og legg et fiskespyd i hver. Dra ut grillspydet og pynt med mer koriander og avokado.

Tips: Her kan du bruke annen fast hvit fisk som holder seg sammen ved grilling slik som steinbit eller breiflabb.

Flere småretter med fisk

Lekre retter med kveite

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen