Dagens rett

Kaviarmarinert laks med urtekrem

Kaviarmarinert laks høres vel ikke helt skrekkelig ut, eller? Vi benytter anledningen til å slå et slag for champagne, og da av den rosa sorten. Deilig og forfriskende - akkurat som retten. Nyt en deilig rosa aften!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kaviarmarinert laks med urtekrem

Fremgangsmåte

Fjern alle ben fra laksefileten og dryss over like deler salt og sukker. La stå og trekke ca. ett døgn. Skrap av salt/sukkerblandingen og skjær laksefileten i tynne skiver. Legg disse på tallerken.

Bland sammen kaviar, olje og sitronsaft og stryk dette på lakseskivene i et passe lag.

Visp creme fraichen stiv og smak til med sitronsaft, kjørvel, salt og pepper. Rør forsiktig inn sennepskorn. Legg en god kule urtekrem på hver tallerken.

Pyntes med ruccola eller annen salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen