Krydderskanke

Lammeskank er en undervurdert delikatesse vi slår et slag for denne helgen. Du skal lete lenge etter en mer smakfull rett.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Krydderskanke

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

2 timer

Ingredienser

Sjysaus
80 g

Fremgangsmåte

Knus hele frø, tilsett øvrige krydder og bland alt godt eller bruk en ferdigblanding (fra Midtøsten, Tyrkia eller Arabia).

Gni kjøttet inn med olivenolje og strø på krydderblandingen.

Stek kjøttet i stekepanne eller under grillen til det har fin farge rundt det hele. Legg kjøttet over i form med lokk og la det steke videre i ovn ved 175°C i 1½-2 timer.

Sjysaus:
Kok opp kraften og monter sausen med smør.

Tips:
Å montere en saus betyr at du tilsetter smør i små mengder og rør det inn før du tilsetter mer. Sausen blir da tykk og blank.
 

Sendt inn av

Foto: Matprat

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen