Kyllingfilet blir klart mer spennende om den marineres. Men om du ikke har tid til å vente på at de marineres, kan du smøre dem inn i marinaden, tørke lett av og steke.
Dagens rett
Kyllingfilet på spyd
Foto: (Nikolay_Donetsk)
Sugen på grilling? Kyllingfilet på spyd er tingen
Slike kyllingspyd er veldig enkelt å lykkes med. Det eneste du må passe på er at de ikke steker for lenge, for da blir kjøttet tørt.
28 April 2023 - 00:00
Kyllingfilet på spyd
Fremgangsmåte
- Lag marinaden og hell den i en pose, legg i kyllingfiletene og la dem ligge i kjøleskapet noen timer.
- Legg grillspydene i vann om de er av tre.
- Bank kyllingfiletene flate og tre dem på spydene.
- Legg spydene på grillen/i ovnen og grill dem i 3-4 minutter på hver side.
- Kremet peanøttsaus: Rør peanøttsaus mykt og rør inn rømme eller kesam til luftig.
- Smak til med eddik og sriracha/chilisaus.
- Server kyllingspydene med peanøttsaus, spinat og pitabrød.
Våre beste oppskrifter med kylling finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 159.90 kr Bestillingsutvalget83 POENG
-
80 POENG
Forsiden akkurat nå