Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 18 Mai 2008 - 12:35

    16. juni i Oslo - Lær om hvitvin med Toralf Bølgen

    Bli med inn i hvitvinenes fantastiske verden med en av Norges ledende vineksperter - Toralf Bølgen.
    18. Mai 2008
  • 18 Mai 2008 - 12:30

    Kokkekurs - Sommerens festmeny (kansellert)

    Bli med og lag de lekreste sommerrettene sammen med Norges beste kokker på Gastronomisk Institutt.
    18. Mai 2008
  • 18 Mai 2008 - 02:00

    Risotto med spekeskinke og laks

    En delikat blanding av norske råvarer og italiensk mattradisjon - det kan ikke bli bedre.
    18. Mai 2008
  • 17 Mai 2008 - 02:00

    Nasjonaldagsmeny

    Den store festdagen fortjener et skikkelig festmåltid. Gratulerer med dagen.
    17. Mai 2008
  • 16 Mai 2008 - 02:00

    Lekre tapasretter

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2008
  • 15 Mai 2008 - 15:02

    Nasjonalrett på nasjonaldagen

    Alle - både gamle som unge ser med forventning fram til 17. mai. Hvorfor ikke glede seg over dagen med like tradisjonsrik mat?
    15. Mai 2008
  • 15 Mai 2008 - 12:00

    Øyna gårdsmat sliter

    Restauranter og grossister lovpriser dem. Sven Erik Renaa mener de lager pølser i verdensklasse. Men Øyna gårdsmat sliter.
    15. Mai 2008
  • 14 Mai 2008 - 02:00

    Klassisk skinkestek

    Denne klassikeren hører hjemme på ethvert festbord, lag en stor skinkestek i dag så har du til 17. mai.
    14. Mai 2008
  • 11 Mai 2008 - 02:00

    Røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat

    Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften.
    11. Mai 2008
  • 10 Mai 2008 - 02:00

    Sjømat på grillen

    Vi tar maten med oss ut i dag og lager et skikkelig festmåltid på grillen med det beste fra havet.
    10. Mai 2008
  • 09 Mai 2008 - 10:00

    Matstreif i oktober

    Årets Matstreif arrangeres på Karl Johans gate i Oslo 10. - 11. oktober.
    09. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 18:00

    Norges første skolekokk

    Ove Sjåstad blir Norges første skolekokk. Til høsten begynner han på Hundsund skole i Bærum.
    07. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 14:00

    Vil importere reinkjøtt

    Norske restauranter dropper reinkjøtt på menyen på grunn av ustabil tilgang til kjøtt. Nå vil Høyre importere reinkjøtt.
    07. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 12:00

    Uholdbart hos Fatland

    Mattilsynet har avdekket en rekke svært kritikkverdige forhold hos kjøttprodusenten Fatland Oslo.
    07. Mai 2008
  • 06 Mai 2008 - 12:47

    Britisk matkunst i galleriet

    På The National Dining Rooms i Londons National Gallery lages ekte og tradisjonsrik britisk mat basert på håndplukkete råvarer fra spesielt utvalgte leverandører. Med en moderne touch.
    06. Mai 2008
  • 29 April 2008 - 11:24

    21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking

    Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.
    29. april 2008
  • 27 April 2008 - 02:00

    Kalvefilet med tunfisksaus

    Dette er en klassisk rett som mange har opplevd å få servert som forrett i Italia, men den er fabelaktig også som en varm hovedrett.
    27. april 2008
  • 25 April 2008 - 15:50

    14. mai i Oslo - Champagnesmaking med Toralf Bølgen

    Bli med på en unik smaking av champagne fra de små champagnehusene med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 14:00

    Potetens år i år

    Poteten får sin heder og ære i år. Blant annet skal den synliggjøres under konkurransene på Buffet 2008 i Stavanger med både NM i kokkekunst og Bocuse d'Or.
    25. april 2008
  • 24 April 2008 - 18:40

    Ikke bare cannelloni

    Hvis du har lurt på hva du skal gjøre med de store konkylieformete pastaskjellene, finner du svaret her.
    24. april 2008
  • 24 April 2008 - 16:00

    Noma til Sjømatkonferansen

    Noma, en av verdens beste restauranter, kommer på Sjømatkonferansen i Bergen 21. oktober.
    24. april 2008
  • 24 April 2008 - 10:00

    NM i kjøttprodukter i ny drakt

    Norgesmesterskapet i kjøttprodukter skal vitaliseres. Årets NM-arrangementet begynner å ta form.
    24. april 2008
  • 24 April 2008 - 02:00

    Lasagne

    En riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, men i dag er den både vegetarisk og sunn.
    24. april 2008
  • 23 April 2008 - 15:01

    Sjømatmesse i Brussel

    I går åpnet European Seafood Exposition i Brussel. Dette er verdens største sjømatmesse.
    23. april 2008
  • 22 April 2008 - 14:00

    Kokkestipend fra Bondelaget

    Bondelaget lyser ut sitt kokkestipend. Denne gangen skal utdelingen skje i forbindelse med Norgesmesterskapene som arrangeres i Stavanger i juni - rett før Bocuse d'or Europe.
    22. april 2008