Navnet kommer fra den tiden en bagett het pariserloff. Det er altså ikke noe fransk ved denne oppskriften. Derimot er super måte å tømme kjøleskapet på.
Dagens rett
Foto: (Vladimir Mironov)
Lyst på pizza, men dårlig tid. Løsningen er å bruke en bagett
Pizza pĂĄ en mandag er ingen umulighet. Spesielt ikke nĂĄr den lages pĂĄ det vis vi i dag gir deg oppskriften til. Da slipper du nemlig ogsĂĄ ĂĄ tenke pĂĄ at pizzabunn skal tilberedes. For her bruker du hel- eller halvstekt bagett.
06 November 2023 - 00:00
Pariserpizza
FremgangsmĂĄte
- Kjøttsaus pizzaiola:
Brun kjøttdeigen eller kjøttrestene i oljen raskt på sterk varme. - Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, krydder og oregano.
- La sausen smĂĄkoke i ca. 10 minutter til den begynner ĂĄ tykne.
- Dryss over hakket basilikum.
- Del bagetten i to på langs og smør fyllet utover.
- Legg på strimler av salami eller pepperoni-pølse, mais og dryss på osten.
- Stekes pĂĄ 200 grader i 10 minutter til osten begynner ĂĄ boble.
Verdens enkleste og deiligste pizzasaus finner du her
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Slik lager du pizzadeigen selv
Bli abonnent pĂĄ aperitif + og oppnĂĄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
Italia
Volum: 0.75 l Pris: 199.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG -
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
81 POENG
Forsiden akkurat nĂĄ