Dagens rett

Parmesan- og sesampanerte kyllinglår

Hva sier du til noen fristende kyllinglår denne lørdagskvelden? Kylling og pasta er jo som alltid svært velsmakende, og her benyttes i tillegg en rekke deilige ingredienser som virkelig gir tennene vann å løpe i. Syd-fransk vin er vårt forslag til glassets gleder i dag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Parmesan- og sesampanerte kyllinglår

Fremgangsmåte

Pisk sammen egget. Bland sesamfrø med de øvrige ingrediensene. Vend først lårene i egg og deretter i osteblandingen. Legg lårene i en smurt, ildfast form og stek dem midt i ovnen, ca. 50 minutter ved 200 °C til de er gjennomstekte.

Kok pasta som anvist på pakken. Hell fra vannet. Rør sammen de øvrige ingrediensene og smak til med salt, pepper og urter. Vend pastaen i rømmedressingen og server. Pynt gjerne med agurk og cherrytomater og server grovt brød til.

Tips: Du kan også lage denne retten av grillede kyllinglår. Bruk samme fremgangsmåte som over, ta ut lårene fra stekeovnen etter 20-25 minutter.

En sprø salat er et knasende godt tilbehør.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen