Parmesan- og sesampanerte kyllinglår
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Pisk sammen egget. Bland sesamfrø med de øvrige ingrediensene. Vend først lårene i egg og deretter i osteblandingen. Legg lårene i en smurt, ildfast form og stek dem midt i ovnen, ca. 50 minutter ved 200 °C til de er gjennomstekte.
Kok pasta som anvist på pakken. Hell fra vannet. Rør sammen de øvrige ingrediensene og smak til med salt, pepper og urter. Vend pastaen i rømmedressingen og server. Pynt gjerne med agurk og cherrytomater og server grovt brød til.
Tips: Du kan også lage denne retten av grillede kyllinglår. Bruk samme fremgangsmåte som over, ta ut lårene fra stekeovnen etter 20-25 minutter.
En sprø salat er et knasende godt tilbehør.
Sendt inn av Matprat.no
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.